FAQ


Wij vinden je foto’s mooi en willen je graag boeken voor onze bruiloft, hoe nu verder?
Mail, bel of WhatsApp mij jullie trouwdatum en plannen. Als ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben maak ik graag met jullie een afspraak om kennis te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Op basis van jullie plannen, ideeën en wensen kan ik ook een offerte samenstellen.

Hoeveel foto’s krijgen we en hoe worden ze aangeleverd?
Ik werk niet met een exact aantal, bij de ene bruiloft zijn het 250 foto’s, bij de ander 350. Dit aantal is afhankelijk van de indeling van jullie trouwdag en het aantal uur dat ik aanwezig ben. Je kunt uitgaan van een minimum van 250 beelden bij 6 uur fotografie.
De foto’s worden op een luxe USB creditcard aangeleverd (zie foto, hieronder). Tevens plaats ik alle foto’s op een beveiligd portaal. Vanuit dit portaal kunnen jullie alle foto’s downloaden zonder watermerk of via social media delen.

IMG_8321

Wij willen naast de selectie graag alle foto’s die je die dag gemaakt hebt ontvangen, kan dat?
Nee. Ik besteed veel tijd aan het zorgvuldig maken van een selectie uit de foto’s die ik op jullie trouwdag maak. De ruime selectie die jullie uiteindelijk krijgen verteld het complete verhaal van jullie dag, en hier zijn alle foto’s die technisch niet goed zijn of die ik niet goed genoeg vind uitgehaald. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een belangrijke foto mist!

Heb jij ideeën voor een fotolocatie?
Zeker! Ik wil jullie graag op weg helpen en met ideeën komen, maar de uiteindelijke beslissing is uiteraard aan jullie. Wanneer het in mijn agenda past, bezoek ik ook graag met jullie enkele locaties. Denk voor het vinden van een geschikte locatie aan een plek die jullie mooi vinden of die bijzonder voor jullie is. Toegang of entreegeld tot de locatie is voor rekening van het bruidspaar.

Hoe snel hebben wij de foto’s na de bruiloft in huis?
Beetje afhankelijk van de periode, maar gemiddeld na ongeveer 2 tot 4 weken. Binnen de 2 weken ontvangen jullie alvast enkele previews voor social media, e.d.

Fotografeer je door het hele land?
Ja hoor! Of jullie nou mijn buren zijn of aan de andere kant van het land wonen of zelfs daarbuiten, ik kom graag fotograferen.

Wij trouwen in het buitenland, fotografeer je daar ook?
Ja hoor! Dat lijkt me super om te doen. Mail mij jullie plannen, of dat nou België of de Mauritius is, ik ga heel graag mee!

Wat doe je als je ziek bent op onze trouwdag?
Als ik ziek ben zal ik er alles aan doen om alsnog op jullie trouwdag de reportage te maken. Desnoods kom ik met een tweede fotograaf, om te verzekeren dat alles er goed op staat. Alleen als er echt sprake is van overmacht, zoals een gebroken been of een ziekenhuisopname, zal ik niet kunnen komen en jullie in contact brengen met fotografen uit mijn netwerk.

Met welke apparatuur werk je?
Ik werk met twee Canon 5D Mark II’s en een reeks van professionele Canon ‘L’ lenzen. Namelijk 16-35 2.8, 24-105 IS 2.8, 70-200 IS 2.8.

Moeten wij op onze trouwdag iets te eten voor je regelen?
Het zou heel fijn zijn als ik op jullie trouwdag (tussendoor) ook iets kan eten. En tegen een stukje taart zeg ik uiteraard geen nee, maar voel je nergens toe verplicht. Uiteraard verwacht ik geen viergangendiner en ook met een snelle hap ben ik heel blij. Maar als ik mijn energie even bij kan vullen, maak ik de beste foto’s. 😉

Copyright © Danovo Exclusive Photography