Referenties


Enkele bruidsparen aan het woord…

Na een aantal fotografen gesproken te hebben was onze keuze voor Danny snel duidelijk. Hiervan hebben wij geen seconde spijt gehad. Een aantal gesprekken en mailtje vooraf tonen al dat Danny erg goed is in het naar boven halen van jou wensen. Hij draagt niet alleen ideeën aan maar helpt je ook om jou trouwfoto’s uniek en persoonlijk te maken. Op de dag zelf is Danny op een prettige manier aanwezig op de achtergrond. Door de voorgesproken en zijn gezellige persoonlijkheid heb je nooit het gevoel dat een vreemde je op de vingers kijkt. Hij coacht waar nodig een beetje maar zorgt dat jij het echt bent op de foto’s. Na de bruiloft heb je snel een beeld van je mooiste foto’s. Andere foto’s kunnen uitgekozen of nabewerkt worden en jouw foto’s zijn ook allemaal voor jou.
Danny heeft ons geholpen om onze mooiste dag voor altijd vast te leggen en daar zijn we ook nu nog heel blij mee. Wij zouden Danny dan ook aan iedereen van harte aanraden.
Bruidspaar Menno & Miranda

Fantastisch! Prachtige foto’s, geweldige fotograaf! Onvergetelijke dag en nu gelukkig een prachtige fotoreportage met alle mooie momenten. Ontzettend bedankt Danny!
Bruidspaar Leontien & Bart

We zijn super enthousiast over de foto’s van onze bruiloft. Danny, we willen je bedanken voor je inzet op een geweldige dag. Je aanwezigheid viel niet op die dag en dat heeft voor vele prachtige en spontane foto’s gezorgd. Nogmaals, super bedankt!!
Bruidspaar Rob & Rianne

De foto’s die op de trouwdag zijn gemaakt zijn supermooi geworden. Je kan wel zien dat er een ervaren iemand mee bezig is geweest. Verder hebben we een superdag gehad en ook gelachen tijdens de reportage. Er was een ontspannen sfeer, wat ook terug is te zien in de foto’s. Er zijn ook foto’s gemaakt waarvan we niet eens wisten dat die gemaakt waren, zo is hij op de achtergrond aanwezig, je merkt het niet eens.
Een betere fotograaf hadden we nie kunnen bedenken, Danny kei bedankt voor de leuke en mooie dag en foto’s.
Groetjes Cindy en Danny
Bruidspaar Danny & Cindy

Danny heeft de hele dag en een gedeelte van de avond onze bruiloft gefotografeerd en wat zijn we tevreden!!
Overdag een reportage gemaakt bij de Cacaofabriek in Helmond en vervolgens bij ons thuis, museum de Wieger en in de avond bij grandcafe Beekman en Beekman mooie foto’s gemaakt.
Danny is een prettige fotograaf die op de achtergrond aanwezig was. We hebben eigenlijk niet in de gaten gehad dat er een fotograaf om ons heen was. Danny hartstikke bedankt voor de super mooie foto’s!!
Bruidspaar Bart & Anke

Dankzij Danovo Exclusive Photography hebben wij een geweldig fotoalbum als herinnering aan een van de mooiste dagen van ons leven. De fotoshoot was super en de hele dag was erg relaxed. We hadden niet het idee dat een fotograaf continu foto’s van ons maakte want hij was zo op de achtergrond. Nogmaals bedankt dat ook jij deel uitmaakte van deze speciale dag 😀
Bruidspaar Linda & Bjorn

Ik wil Danny via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie foto’s die hij van mij en mijn winkel gemaakt heeft. Door zijn kennis en creativiteit heeft hij een perfecte foto van mij kunnen maken voor op de flyer. Hij heeft daar echt de tijd voor genomen en wist mij precies zo als ik ben op de foto te zetten. Met een paar detail foto’s van de winkel weet hij heel de sfeer van de winkel vast te leggen.
De kracht van Danny als fotograaf is dat hij zo gedreven, ambitieus en creatief is.
Hij heeft echt passie voor fotografie en daarnaast is Danny als persoon ook nog heel fijn en makkelijk om mee samen te werken.
Inge Relou | Owner Seringe bloemen en meer

Ik ken Danny als een zeer bekwame, ambitieuze en gedreven persoonlijkheid, voor wie kwaliteit voorop staat. De eerste keer dat Danny voor InFormal gefotografeerd heeft was op de InFormal Summer Meeting (juli j.l.) en daar wordt nog steeds over nagepraat. Trots ben ik dan ook dat Danny vanaf september officieel is aangetreden als vaste fotograaf van InFormal en daarmee tot het strategische team behoort. Een ware aanvulling voor ons platform!
Nadine Swinkels | Owner Informal

Danny heeft tijdens verschillende in en outdoor evenementen, met succes en naar volle tevredenheid fotoreportages voor ons verzorgd. Danny is betrouwbaar en nauwkeurig, levert constante kwaliteit, beschikt over de nodige technische (vak) kennis en is daarnaast prettig in de omgang voor opdrachtgevers, klanten en publiek.
Joris Jansen | Owner Seeyoudance.nl

Copyright © Danovo Exclusive Photography